dinsdag 11 december 2012

3e Midwinterwol

Zaterdag 15 december van 10.30 tot 16.30 uur is de 3e Midwinterwol, (klik voor alle informatie) in  Manege de Dollard te Winschoten, georganiseerd door LowLandsLegacy.
Er zijn zo'n 50 standhouders. Een feest voor alle wol- brei- haak- vilt- spin en weefliefhebbers. Zeer de moeite waard om te bezoeken. 
Ik ga er in ieder geval naar toe en hoop dat ik niet teveel in de verleiding kom om weer met allemaal mooie wolletjes thuis te komen. Want ik heb al zoveel. Herkennen jullie dat ? Maar mocht ik toch iets moois tegenkomen dan laat ik dat uiteraard zien. 

3 opmerkingen:

 1. Van wolletjes krijg je nooit genoeg.
  Wat nieuws uit proberen is ook leuk.
  Vanmiddag een proeflapje gebreid met de Herringbonestitch een filmpje op You Tube.

  De Midwinterwol in Winschoten is zeker een bezoek waard. Het zou heel erg knap zijn als je zonder wolletje weer thuis komt.
  Lisette en Octavio zijn er ook met hun textiel uit Peru.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Elma,
   Ga jij er ook naar toe ? Leuk dat Lisette en Octavio er ook zijn. Ze zijn dus weer in Nederland. Ik zal ze zeker even opzoeken en ben heel benieuwd wat ze zoal maken en verkopen. Ja en je kent mijn zwakte .....
   Groet Margriet

   Verwijderen
 2. Zo te horen ken je jezelf al aardig als het op wolletjes aankomt. Ik kijk uit naar de foto's van je aankopen. Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen